avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere de chemare in judecata

Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea unui debit de la un client. Cererea pe somatie de plata a fost respinsa si vrem sa mergem pe drept comun. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 20:06, 27 Ianuarie 2009
Da, avem contract! Prin contract s-a stabilit o limita de credit de 5000 lei dar noi i-am dat marfa de 14.000 lei pentru ca l-am considerat de buna credinta, client vechi si mai mult decat atat pana la momentul respectiv a platiti la termen, fara probleme. Concluzia dvs. ar fi.........???!!!
de ce a fost respinsa somatia de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie og5 Andrei Dina Andrei Dina Imi poate da cineva cateva exemple de motive pentru formularea unei actiuni in anulare impotriva og5? (vezi toată discuția)
Cerere trimitere in instanta persoana juridica mi_re_la68 mi_re_la68 Va rog sa-mi spuneti daca este corect formulata aceasta cerere si ce ar mai trebui sa pun in plus, fata de cele mentionate. Va multumesc frumos! S.C. ... (vezi toată discuția)
Proces verbal conciliere stanceni stanceni Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal conciliere?! Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)