avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sentinta rapida
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sentinta rapida

Va salut!In luna iulie am avut prima infatisare intr-un proces cu cineva care nu vroia sa perfecteze actele unei masini(schimbare propitar)a doua si ultima intalnire cu judecatoarea a fost in luna septembrie cand a spus ca ramane in pronuntare.Mentionez ca la ambele infatisari paratul nu s-a prezentat si nici avocat n-a avut!Intrebarea mea este cat dureaza aflarea hotararii daca am sanse sa primesc o hotarare favorabila!:O.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:04, 10 Octombrie 2012
puteti gasi solutia data de instanta pe portalul instantelor de judecata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Solicitare proba cu martori si inscrisuri leusan leusan Intr-un poces civil in care s-a folosit drept proba numai un act sub semnatura privata careia i s-au adus adaugiri , si mai exista si alte acte care dovedesc ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul ambelor parti ContSters188966 ContSters188966 Va rog sa ma ajutati daca puteti .... am depus actele de divort cu divortul ambelor parti impreuna cu (ex) sotul meu in vara anului 2010 ..... in martie 2011 ... (vezi toată discuția)