avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare imobil

AM TERMINAT PARTAJUL NU AM FACUT RECURS IN URMA DECIZIEI DATE DE JUDECATOR TREBUIA SA II DAU FOSTEI SOTI SUMA DE 52000 MII RON .
DAR NU SA SPECIFICAT SI O DATA PANA CAND SA II DAU ACEA SUMA . DUPA 1 LUNA DE LA FINALIZAREA PARTAJULUI SI DECIZIEI DATE FOSTA SOTIE A SCOS CASA LA LICITATIE
AVEA DREPTUL SA FACA ACEST LUCRU AVAND IN VEDERE CA NU M AM OPUS DECIZIEI DATE DE TRIBUNAL . TOT O DATA SUNT PROPIETARUL IMOBILULUI SCOS DE EA LA LICITATIE . SE POATE OPRI LICITATIA ?
SI SUB CE FORMA SE POATE OPRI LICITATIA
VA MULTUMESC ANTICIPAT
CU RESPECT GEO
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2012
GEO68, utilizator
Cel mai recent răspuns: GEO68 , utilizator 06:06, 11 Octombrie 2012
Suma de bani trebuia achitata teoretic imediat ce decizia a devenit irevocabila.
Creditorul are dreptul sa aleaga modalitatea de executare silita (inclusiv prin scoaterea la licitatie a bunului), numai ca orice executare silita incepe cu o somatie si cu un termen acordat debitorului pt achitarea sumei.
:ban:AVERTISMENT MODERATOR!

Stimate domnule @GEO68,

Vă rog să evitați scrierea cu majuscule a mesajelor dvs. Pe un forum,o astfel de scriere echivalează cu țipatul la auditoriu.

Vă mulțumesc.

Moderator,
Andrei Grigoriu
ma scuzati va multumesc de atentionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata DORINA1955 DORINA1955 1,DACA EU SUNT NEMULTUMITA DE O HOTARARE JUDECATOREASCA POT SA DAU IN JUDECATA JUDECATORUL RESPECTIV CEVA ASEMANATOR CU MALPRAXIXUL LA MEDICI CE CALE DE ... (vezi toată discuția)
Care este forma legala pentru evacuarea unei persoane care ocupat abuziv un imobil ? nca nca SANT PERSOANA FIZICA SI DETIN O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA DATA DE CURTEA DE APEL IN ANUL 2011 IN CARE SE SPECIFICA CA NU POT FI EVACUAT DIN IMOBILUL ... (vezi toată discuția)
Executare silita = etape,,durata ContSters124097 ContSters124097 Buna ziua, Respectuos - va rog mult - raspunsul la aceste - intrebari,anomalii,ciudatenii = [editat] 2) Cit mai dureaza,,va mai dura - pina la final ... (vezi toată discuția)