Buna ziua,
M-ar interesa cateva trimiteri legislative ce mi-ar putea veni in ajutor pentru a formula o actiune civila in instanta impotriva operatorului de telefonie mobila, care ma invadeaza zilnici cu mesaje (cu siguranta aceasta problema creeaza neplaceri multor abonati), in special mesaje oferind posibilitatea unui castig in cazul in care trimit un sms la nr. x, sms taxabil la cativa euro.
Evident ca nu imi doresc sa particip la aceste concursuri si nu exista tentatia de a trimite mesajele solicitate la nr-ul respectiv, insa mai mult decat atat, am contactat operatorul, rugand sa insereze in sistem faptul ca optez sa nu imi mai fie transmise aceste mesaje. Mi s-a raspuns telefonic ca au luat la cunostinta si au mentionat in sistem doleanta mea, insa chiar a doua zi, am primit acelasi numar deranjant de mesaje. Am revenit cu apel catre operator, de data aceasta raspunzandu-mi un alt reprezentant care mi-a comunicat ca aceasta este politica lor de a transmite diverse informari catre abonati.
Am sa consult si contractul de abonament, insa nu consider ca e dreptul lor sa ma agaseze zilnic si sa imi creeze disconfortul primirii atator mesaje inutile.
Rog cateva trimiteri la legislatia aferenta in vigoare, cu privire la acest subiect, astfel incat sa ma pot orienta si sa imi formulez o intemeiere in drept a actiunii.
V-as fi recunoscatoare pentru un raspuns. Va multumesc!
Excrocherie pe sms
dinumarcel
In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)