avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii impozit modificat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

impozit modificat

Buna seara,
Sunt bugetara si lucrez in afara programului de serviciu intr-un centru de permanenta al medicilor de familie, in baza unui contract-din pacate nu stiu exact cum se numeste acesta- si m-ar interesa sa stiu ce impozite trebuie sa mi se retina pe venitul obtinut si daca acestea s-au modificat dintr-o anumita luna sau nu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:11, 14 Octombrie 2012
Impozit pe salar de 16% si CASS-5,5%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale asmedcor26 asmedcor26 o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ore/zi are dreptul sa lucreze si in centrele de permanenta medicala? cate ore pe luna are ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale asmedcor26 asmedcor26 Subiect: centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ... (vezi toată discuția)