avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie in strainatate cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie in strainatate cu copil minor

Se poate trece granita(calatorii) cu copilul minor ,ce printr-o hoptarare de divort i-a fost incredintat mamei.
Este nevoie de acordul mamei?
Precizez ca ,minorul are 13 ani ,si detine pasaport.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 11 Octombrie 2012
Cine va insoti minorul ?
Este nevoie de o copie a hotararii judecatoresti, de acordul mamei dat in fata notarului, iar persoanei ( daca nu este tatal)ce insoteste minorul, ii trebuie cazierul judiciar.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Minori fara parinti la vama ter2 ter2 As vrea sa stiu ce acte ar avea nevoie un minor de 16-17 ani ca sa treaca granita insotit de un major dar care nu este nici tutore nici ruda . (vezi toată discuția)
Iesirea din tara a copilului incredintat definitiv si irevocabil unui parinte GHIGU GHIGU Buna seara! Sunt divortat din 2008 si ambii copii minori mi-au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Dupa divort, fosta ... (vezi toată discuția)