avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acident rutier

buna ziua !
in 2010 am avut un acident rutier numai cu pagube materiale,am achitat reparatia celuilalt , eu am avut alcoolemie de 1,30 si 1,20 la adoua proba .pe 09.10.2012 sa dat sentinta am aflat de la avocatul care mi-a fost dat din oficiu ,acesta a spus noua luni cu suspendare , perioada de proba 2,9 ani si plata a 950 lei cheltuieli de judecata catre stat, inca nu am primit acasa de la judecatorie sentinta .
ce am de facut in continuare si unde se plateste .
va multumesc

Alte discuții în legătură

Accident rutier - cum pot afla care este stadiul dosarului? siringa siringa salutare acum ceva timp am lovit usor o masina frontal ,nu au fost victime doar pagube materiale .eu avand o alcoolemie de 0.73 la etilotest s-au recoltat ... (vezi toată discuția)
In cazul alcoolemiei rca-ul dupa ce a despagubit, se poate intoarce impotriva mea? exclusivcip exclusivcip In august 2010 am savarsit un accident de circulatie avand alcoolemia in sange de 0.78 prima proba si 1.30 a doua proba.Asigurarea RCA a despagubit cealalta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu victime si parasirea locului accidentului salariu maria salariu maria buna seara . un prieten a avut un accident rutier soldat cu vatamare corporala avand fractura deschisa si 55 de zile de la medicul legist. prietenul meu a ... (vezi toată discuția)