avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 firme cu acelasi punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 firme cu acelasi punct de lucru

pot sa aiba 2 firme acelasi punct de lucru?spatiul este la parterul unui bloc unde au fost 2 camere iar acum nu mai sunt despartite . firma care are deja activitate este un broker de asigurare si vrem sa mai adaugam si acte auto (contract de vanzare cumparare, etc.).
Cel mai recent răspuns: laur_s_2005 , utilizator 22:58, 12 Octombrie 2012
Se poate, faceti niste module pe schita imobilului si contracte diferite pe module.
In privinta inegistrarii la REg. Comertului, pentru punctele de lucru nu se fac verificari de "unicitate punct de lucru". Deci puteti inregistra oricate firme si oricata puncte de lucru.

In privinta contractelor de inchiriere sau de comodat pentru spatiu, este foarte bine ca cele 2 - 3 - etc. contracte de comodat sa aiba spatiile individualizate cu fiecare chirias, ca sa nu existe discutii.
Mai trebuie prevazut in contract si cum se va face accesul la bai / alte utulitati, si in sarcina cu revin cheltuielile cu utilitatile.
va multumesc pentru lamuriri.
mentionez ca firma care este deja acolo are contract de inchiriere cu proprietarul sa deduca cheltuielile.
pe mine nu ma intereseaza sa deduc nimic, doar sa pot sa desfasor activitate in acel spatiu.
Spatiu este destul de mare,sunt 3 birouri (mese pentru calculator, imprimante) si mai are in spate o mica bucatarie si toaleta.
nu doresc decat sa fac totul conform legilor sa nu am probleme , sa nu primesc amenzi din punctul acesta de vedere.
Nu aveti de ce sa primiti amenda. In mod normal nu ar trebui nici sa fie avizata activitatea.

Alte discuții în legătură

Aviz pompieri alinuya alinuya Buna ziua, pentru o societate comerciala care a inchiriat un spatiu / cu aviz pentru toata cladirea de la pompieri, este necesar un alt aviz psi, avand in ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli casă pfa Petrovic Petrovic Am contract de comodat pentru PFA-ul meu, sunt în regim real cu TVA. Vreau să știu dacă pot deduce cheltuielile pentru menaj (soluții pentru curățat, ... (vezi toată discuția)