avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 firme cu acelasi punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 firme cu acelasi punct de lucru

pot sa aiba 2 firme acelasi punct de lucru?spatiul este la parterul unui bloc unde au fost 2 camere iar acum nu mai sunt despartite . firma care are deja activitate este un broker de asigurare si vrem sa mai adaugam si acte auto (contract de vanzare cumparare, etc.).
Cel mai recent răspuns: laur_s_2005 , utilizator 22:58, 12 Octombrie 2012
mai am o intrebare , daca nu deranjez. ce avize mai am nevoie pentru functionare?
am inteles ca este nevoie si de un aviz, ceva legat de psi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz pompieri alinuya alinuya Buna ziua, pentru o societate comerciala care a inchiriat un spatiu / cu aviz pentru toata cladirea de la pompieri, este necesar un alt aviz psi, avand in ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli casă pfa Petrovic Petrovic Am contract de comodat pentru PFA-ul meu, sunt în regim real cu TVA. Vreau să știu dacă pot deduce cheltuielile pentru menaj (soluții pentru curățat, ... (vezi toată discuția)