avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire venituri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire venituri

Buna Ziua. As dori sa stiu daca, in cazul unui debitor care figureaza cu datorii la o institutie se poate pune poprire si asupra unui alt membru al familiei, respectiv sotie, fiu, daca acestia sunt singurii din familie care au venituri. Caz concret, contribuabilul care figureaza in evidentele noastre fiscale are datorii iar singurul din familie care lucreaza din familie este un fiu de-a lui, se poate pune poprire si acestuia, facand parte din familie si locuind in acelasi loc? Daca da, unde pot gasi baza legala care reglementeaza acest fapt?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:06, 11 Octombrie 2012
Nu, orice datorie ar fi, nu raspunde fiu-sau pt ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: fratele unchiului meu a decedat saptamana trecuta.In ultimul timp nu a lucrat nicaieri. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Poprire ralucasibi ralucasibi Buna ziua,in anul 2007 eu si sotul(la data respectiva)am facut 2 credite nevoi personale la 2 banci diferite,sotul fiind beneficiar iar eu coplatitor.Timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)