avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA

Buna ziua,
Am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti si pe mine....vreau sa deschid un magazin si vreau sa stiu ce presupune un PFA, daca infiintez un PFA va trebui sa platesc ceva taxe la stat dupa infiintare daca nu am momentan rulaj pe firma?Pot sa-mi fac ca si sediu momentan locuinta mea si dupa sa schimb sediul social?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:03, 11 Octombrie 2012
Persoana Fizica Autorizata este autorizata sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind exclusiv forta sa de munca. Persoanele fizice, cetateni romani sau cetateni straini, care provin din statele membre ale Uniunii Europene si din statele apartinand Spatiului Economic European, pot desfasura activitati economice pe teritoriul Romaniei, in mod independent. Acestea pot fi autorizate sa desfasoare activitati economice in toate domeniile, meseriile si ocupatiile, cu exceptia celor reglementate prin legi speciale.
Puteti avea sediul social la locuinta dvs.
Daca doriti ulterior, puteti schimba sediul la alta adresa, facand modificarile si la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce forma e mai avantajoasa pentru mine pfa sau srl? Perieteanu Perieteanu Buna ziua, Urmeaza sa imi deschid o firma de decoratiuni facute de mine.Inca nu am ales forma juridica. Nu imi pot da seama ce e mai avantajos pentru mine ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate definitiva simona82 simona82 Buna ziua, sunt cetateana romana, rezidenta in Italia si doresc sa devin PFA in Romania. Sediul meu din Romania este casa parintilor mei. Printre ... (vezi toată discuția)