avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort+custodie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort+custodie

in ce conditii pot solicita interogatoriu martorului paratei pentru stabilirea minciuni pe care a spus.o azi la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 22:55, 11 Octombrie 2012
plangere penala pt marturie mincinoasa, daca aveti probe.
exact la acest lucru m.am gandit insa cui trebui sa ma adresez??IJP sau Parchetului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate redeschide un dosar penal inchis? Vasile75 Vasile75 In August 2009 am depus o Plangere Penana impotriva cuiva pentru Marturie Mincinoasa si Fals in declaratii pt ca respectiva persoana a deschis la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)
Cât durează redactarea motivării unei hotărâri judecătoreşti, fără a avea acces la dosar ? zxc1 zxc1 Aş dori să ştiu cât durează ca un judecător să motiveze o Hotărâre judecătorească ? Aştept de pe 29.10.2015, dar această motivare nu a fost ... (vezi toată discuția)