Avand in vedere ca onor legiuitorul vrea sa scoata si cuvantul "comercial" din dictionar cred, si hartiuta care umbla pe-aici anuntand ca pana prin 2014 toate SRL-urile trebuie sa treaca pe la ONRC ca sa isi preschimbe denumirea din Societatea comerciala in Societatea, intrebare:
Daca infiintez acum o SC SRL noua, mai folosesc sintagma "comerciala"? Sau denumirea este Societatea X S.R.L.? Sau care este procedura? Ce scriu in actul constitutiv si pe celelalte hartii?
Domnule avocat, nu toate societatile trebuie sa treaca pe la registru ci doar cele care au sintagma in denumirea societatii de "comerciala".
Adica legiuitorul are in vedere nu: S.C." X" SRL, ci S.C. " SOCIETATEA COMERCIALA DE IMPACHETAT VISE" SRL
Da? N-am mai infiintat societati de ceva vreme si n-am dat atentie nuantelor. Vad totusi pe diferite site-uri ca este o controversa. Dar infiintez ca si pana acum SC X SRL...nu?
Nu acest comunicat a nascut controversele...a fost altul inaintea lui care ne informa ca incepand de la 1 septembrie se aplica odata cu intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila, iar cum lucrurile s-au schimbat...
Model act constitutiv
Sara28
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu actul constitutiv al unui SRL?Vreau sa infiintez un srl asociat unic.Am cautat pe situl ONRC model dar ... (vezi toată discuția)
Denumire firma
onimada
Buna ziua!
As vrea sa stiu de ce exista urmatoarea practica: Un restaurant are afisat afara RESTAURANT X, dar in acte are denumirea SC y. As putea sa procedez ... (vezi toată discuția)