avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala

Buna.Am cautat pe internet detalii despre infiintare SC. dar ce am gasit doar detalii despre SRL sau SRL-D.Se poate sa am cateva detalii sa stiu despre ce este vorba.Si daca este posibil sa accesez un Premium Membership pentru ca am nevoie de toate detaliile necesare pentru infiintare.
Buna ziua, ceea ce ati cautat, aia ati gasit!
S.C. este o denumire genrica, inseamna Societate Comerciala.
Societatile comerciale pot fi: S.R.L., S.A. , P.F.A. , I.I. ... trebuie sa stiti exact ce tip de socitetate comerciala (S.C.) va intereseaza .

Cautati sa va informati in Legea societatilor comerciale, Legea 31/1990.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividendele societatii comerciale inființată de o asociație (ong) BaraganMarius BaraganMarius Bună ziua. Se dă următoarea speță. O institutie publica (Consiliu judetean sau Consiliu local/primarie) alături de 2 privați (S.A. și un S.R.L.) ... (vezi toată discuția)
S.a sau s.r.l ?? stanbogdan23 stanbogdan23 Daca asi infiinta o echipa de fotbal si asi inscrio in liga judeteana si asi vrea sa o promovez in prima liga peste cativa ani. Asi vrea sa se numesca S.C. ... (vezi toată discuția)
Acte firma otyci otyci buna ziua am o intrebare in legcu actele necesare pentru un s.r l care a avut activitatea principala de comert si as vrea sa continui in alt domeniu ca ... (vezi toată discuția)