buna ziua am o intrebare in legcu actele necesare pentru un s.r l care a avut activitatea principala de comert si as vrea sa continui in alt domeniu ca activitate de bazain constructii intrebarea este daca am avut trecut si activitate de domeniul constructiilor mai am nevoie sa fac alt certificat de imatriculare si sa fie in loc de s.c '''''''com s.r.l sau sc'''''''constr srl sau ma rog alceva de gen?da ti mi un raspuns multumesc anticipat
In primul rand nu mai exista sintagma societate comerciala, este simplu societate. Vedeti Legea 31/1990 a societatilor.
Daca schimbati domeniul principal de activitate va trebui sa duceti la ORC vechiul certificat si vi se va elibera altul.
Oricum daca nu schimbati domeniul principal acum, in viitor cand veti avea venituri mai mari din constructii (sau exclusiv) va trebui sa modificati actul constitutiv in consecinta (si implicit se va modifica si certificatul).
Legea 76/2012
crystyna2000
Subiect: LEGEA 76/2012
La 1 septembrie 2012 va intra in vigoare atat Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de ... (vezi toată discuția)