avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte firma

buna ziua am o intrebare in legcu actele necesare pentru un s.r l care a avut activitatea principala de comert si as vrea sa continui in alt domeniu ca activitate de bazain constructii intrebarea este daca am avut trecut si activitate de domeniul constructiilor mai am nevoie sa fac alt certificat de imatriculare si sa fie in loc de s.c '''''''com s.r.l sau sc'''''''constr srl sau ma rog alceva de gen?da ti mi un raspuns multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:56, 11 Septembrie 2013
In primul rand nu mai exista sintagma societate comerciala, este simplu societate. Vedeti Legea 31/1990 a societatilor.

Daca schimbati domeniul principal de activitate va trebui sa duceti la ORC vechiul certificat si vi se va elibera altul.

Oricum daca nu schimbati domeniul principal acum, in viitor cand veti avea venituri mai mari din constructii (sau exclusiv) va trebui sa modificati actul constitutiv in consecinta (si implicit se va modifica si certificatul).

Denumirea societatii nu trebuie schimbata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate principala codificata gresit lcojoaca lcojoaca Am depus la ORC dosarul complet in vederea inregistrarii unui SRL,dar in Actul Constitutiv s-a strecurat o greseala de redactare ,adica: Societatea va avea ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat constatator pentru punct de lucru ina 64 ina 64 Buna ziua,pentru eliberarea unui certificat constatator pentru punctul de lucru cu noul cod CAEN actualizat ce acte trebuiesc depuse la ORC?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2012 crystyna2000 crystyna2000 Subiect: LEGEA 76/2012 La 1 septembrie 2012 va intra in vigoare atat Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de ... (vezi toată discuția)