avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate ataca o hotarare irevocabila?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate ataca o hotarare irevocabila?

buna ziua.am o bunica care a trait in concubinaj cu un barbat 40 de ani timp in care au construit o casa impreuna insa casa a fost trecuta doar pe acest barbat care nu a fost divortat de nevasta dar de 40 de ani a locuit numai cu bunica mea .acest barbat ia facut un testament bunici mele in care recunoaste ca au construit casa impreuna ulterior stricand acest testament si facandui altu norei lui . bunica mea sa judecat pt asi primii partea care i se cuvine din casa , in prima instanta de judecata la judecatoria Campeni iau dat jumatate din casa , adversari au facut recurs la tribunalul Alba ,tribunalul a lasat sentinta neschimbata , adversari au facut din nou recurs la Curtea de Apel Alba curte ca a schimbat in totalitate sentina dandule in totalitate casa adversarilor si dand sentinta irevocabila .intrebarea mea e daca se mai poate face ceva in cazul acesta la noi in tara si daca nu as dorii sa stiu daca am putea face mai departe la CEDO? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters267642 , utilizator 19:22, 12 Octombrie 2012
Avand in vedere ca speta a parcurs calea ordinara de atac,daca exista motive intemeiate,hotararea poate fi atacata prin actiune de revizuire sau contestatie in anulare
si actiunea de revizuire sau contestatia de anulare unde trebuie facuta . multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - plangere penala impotriva judecatoarelor, sau alta cale de atac? maria234 maria234 Buna ziua. Am facut plangere penala impotriva unor judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti prntru incalcarea principiului contradictorialitatii si ... (vezi toată discuția)
Cale de atac in penal a unei sentinte definitive barbus barbus Buna! As vrea sa stiu daca dupa intrarea in vigoare a noului cod de pr. pen, cu modificarile facute prin Legea 202/2010, in cazul plangerilor(278.ind1) facute ... (vezi toată discuția)
Recurs loviri si alte violente cercetasa cercetasa sentinta care se da la tribunal in recurs pt. loviri si alte violente este definitiva si irevocabila ??????? (vezi toată discuția)