buna ziua.am o bunica care a trait in concubinaj cu un barbat 40 de ani timp in care au construit o casa impreuna insa casa a fost trecuta doar pe acest barbat care nu a fost divortat de nevasta dar de 40 de ani a locuit numai cu bunica mea .acest barbat ia facut un testament bunici mele in care recunoaste ca au construit casa impreuna ulterior stricand acest testament si facandui altu norei lui . bunica mea sa judecat pt asi primii partea care i se cuvine din casa , in prima instanta de judecata la judecatoria Campeni iau dat jumatate din casa , adversari au facut recurs la tribunalul Alba ,tribunalul a lasat sentinta neschimbata , adversari au facut din nou recurs la Curtea de Apel Alba curte ca a schimbat in totalitate sentina dandule in totalitate casa adversarilor si dand sentinta irevocabila .intrebarea mea e daca se mai poate face ceva in cazul acesta la noi in tara si daca nu as dorii sa stiu daca am putea face mai departe la CEDO? VA MULTUMESC
Avand in vedere ca speta a parcurs calea ordinara de atac,daca exista motive intemeiate,hotararea poate fi atacata prin actiune de revizuire sau contestatie in anulare