avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - plangere penala impotriva judecatoarelor, sau alta cale de atac?

Buna ziua.
Am facut plangere penala impotriva unor judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti prntru incalcarea principiului contradictorialitatii si incalcarea aplicarii corecte a legii chiar in calea de atac a apelului.
Aceste judecactoare au profitat de faptul ca dupa apel nu mai exista o alta cale de atac, ori sunt grav incompetente, ori sunt corupte.
Unde altundeva ma mai pot adresa?
Ce alta cale de atac a hotararii mai pot formula pentru incalcarea acestui principiu si pentru aplicarea incorecta a legii?
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2017
maria234, utilizator
Cel mai recent răspuns: maria234 , utilizator 23:33, 12 Iunie 2017
Va puteti adresa Inspectiei Judiciare sau CSM ului pt a reclama (incompetenta)judecatoarelor daca aveti dovezi clare. Si dupa apel exista cai extraordinare de atac(depinde de speta) recurs, contestatie in anulare si revizuire.
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator
In functie de obiectul cauzei, mai puteti exercita caile extraordinare de atac:recurs(art.483-502 NCPC),contestatia in anulare(art.503-508 NCPC) sau revizuirea(art.509-513 NCPC)
am facut sesizare si la presedintele ICCJ in temeiul art. 44 si urm. din legea nr. 317/2004 republicata.
Rog cine se simte neintreptatit prin incalcarea principiilor fundamentale in timpul proceselor de catre judecaoarele de la curtea de apel bucuresti sa ma contacteze.
Trebuie sa facem cat mai multe plangeri impotriva acestor corupte, platite din banii nostri.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2017
maria234, utilizator
Buna Maria,

Te rog sa detaliezi ce anume au incalcat din principiul contradictorialitatii ?

Nu au pus cererile tale in discutie, probele?

Din pacate toti ne luptam in aceste cai ultime de atac, denumite apel cu incompetenta multor judecatori si de la tribunal si de la Curtea de Apel, nu cred ca vom schimba un sistem prea corupt...dar macar incercam.

Se profita ca s-a scos recursul ca si cale ordinara de atac si fac ce vor pe apel

Mersi,

Da, intradevar judecatorii (mai ales judecatoarele) de la curtea de apel profita de inadmisibilitatea caii de atac a reursului, si pronunta hotararii TOTAL ILEGALE, insa unde sa te mai duci mai departe?
Da s-a incalcat principiul contradictorialitatii: una s-a decis de catre Tribunal, iar in apel mi-am formulat aparari strict pe ce s-a decis in sentinta de la Tribunal, insa prin decizia din apel am aflat ca de fapt altele au fost retinerile impotriva carora nu am mai avut, si nici nu am stiut, cand sa ma apar. M-am trezit prin decizia data de curtea de apel cu niste chestii total noi pe care nu am avut cand sa le pun in discutie si impotriva carora nu am mai avut cand sa ma mai apar. Puteam in recurs sa aduc probe impotriva chestiunilor retinute de catre Curtea de Apel, dar recursul este inadmisibil.
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2017
maria234, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac extraordinara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, doresc sa mi ziceti va rog, ce cale de atac mai pot folosi in urm situatie ? Am pierdut custodia minorului, in cauza judecata la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Judecator abuziv Just-drept Just-drept Buna seara, Stimati forumisti, juristi, avocati s.a.m.d., Ce propuneri aveti impotriva unui judecator care cu rea-credinta, da o decizie ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)