avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor incalzire

Buna ziua,am o intrebarein legatura cu acest subiect,si anume daca in contractul individual de munca am salarul brut mentionat pe 168 ore,si se intampla ca in luna aceasta sa lucrez 220 de ore,iar luna urmatore 154,cu ce adeveresc venitul meu e bun contractul individual de munca,sau e nevoie de adeverinta cu venitul realizat in ultima luna?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: laszlozoltan , utilizator 18:32, 11 Octombrie 2012
Cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire vor fi însoţite de documente justificative cu privire la veniturile realizate de familie în luna anterioară depunerii cererii pentru ajutorul de încălzire, date legate de componenţa familiei, precum şi regimul juridic al locuinţei pentru care se solicită ajutorul.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2012-2013 ynocentta ynocentta AJUTOARE PENTRU ÎNCÃLZIREA LOCUINŢEI SEZONUL RECE 01 NOIEMBRIE 2012 - 31 MARTIE 2013 În vederea implementării prevederilor O.U.G. nr.70/2011 privind ... (vezi toată discuția)
Ajutor social tuddi tuddi Buna ziua, De ce ajutoare poate beneficia o mama divortata, din mediul rural, cu un copil in grija, si care nu primeste pensie alimentara de la sot, avand ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)