avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... important
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

important

sunt viceprimar,si detin un PFA ,necesar pentru accesarea de fonduri,in cresterea animalelor.deci sunt fermier pfa. Obiectul de activitate este cresterea animalelor(apicultura).este vreo inconpatibilitate.nu am magazin,comert,pe acest pfa.doar pt cresterea famililor de albine,si primirea de suventi de la uniune.primesc 1500 euro pe an.multumesc
Cel mai recent răspuns: floringarcea , utilizator 19:28, 11 Octombrie 2012
Daca ati folosit functia de primar pentru a primi bani de la UE atunci este o problema .
nu am folosit functia.sunt viceprimar nu primar. ales din 2008. in 2011 am infinitat iun pfa cu cod caen cresterea altor animale(apicultura). avand familii de albine. nu am angajati, nu fac comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa de catre persoana in concediu ingrijire copil IonutuL IonutuL buna ziua , am si eu o intrebare : daca o femeie beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului dar intre timp isi face PFA cu caen 0150 activitati in ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)
Achizitii pentru pfa cu activitate agricola (apicultura),cod caen 0149 Simma Simma O Pers.Fizica Autorizata pentru cod CAEN 0149-Cresterea altori animale-apicultura,doreste sa achizitioneze teren pentru vatra stupinei si familii de albine. ... (vezi toată discuția)