avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scrisoare de recomandare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scrisoare de recomandare

Buna seara.
Am si eu o situatie: o cunostinta a fost administrator la o societate comerciala in care a mai fost si un asociat. Societatea este dizolvata in prezent si administratorul doreste sa se angajeze la un alt loc de munca. Problema este ca acolo i se cere scrisoare de recomandare de la fostul loc de munca. Intrebarea este daca un asociat poate da scrisoare de recomandare administratorului societatii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 12 Octombrie 2012
El a fost si asociat si administrator?
Nu poate.
De ce nu poate ? .. exista vreo interdictie in acest sens?

Un asociat poate da scrisoare de recomandare administratorului societatii.
El a fost si administrator si asociat acolo .
V-am intrebat care este legea care prevede ca este interzis asa ceva? ...
Cel care a nevoie de scrisoare de recomandare a fost si asociat si administrator in firma. Intrebarea era daca celalalt asociat ii poate da scrisoarea

Alte discuții în legătură

Expeditor scrisoare convocare asociatii mmmmela mmmmela daca trimit o scrisoare pentru o convocare a asociatiilor,expeditorul este celalalt asociat-administrator sau societatea in cauza?,precizez ca este o societate ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez daca ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt asociat (40 %) si administrator (durata nedeterminata,puteri egale si ... (vezi toată discuția)
Angajat isi deschide firma concurenta alexonofrei alexonofrei Exista o problema dpdv legal daca un angajat al firmei isi deschide o firma in acelasi domeniu? Administratorul nu are nimic impotriva. Poate celalalt asociat ... (vezi toată discuția)