avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expeditor scrisoare convocare asociatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expeditor scrisoare convocare asociatii

daca trimit o scrisoare pentru o convocare a asociatiilor,expeditorul este celalalt asociat-administrator sau societatea in cauza?,precizez ca este o societate cu 2 administratori si in acelasi timp asociati,
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:19, 18 Septembrie 2011
Complicata treaba cu 2 asociati... Dar daca erati 2000 de asociati, ce faceati?
Aveti ceva special prevazut in Statut ref. la aceasta chestiune?
Cred ca f. bine ar merge ambele variante, dar mai bine ar fi sa ”plece” de la firma. Recomandata cu raspuns platit.
Noi avem probleme la as. prop. de genul, 50%+1, la dvs. cum este?
@mmmmmmela,
Poate ca ati gresit un pic sectiunea in care ati postat, dar nu sunt sigur. Din mesajul dv nu se intelege ce intrebati.
Spuneti de "o scrisoare pentru o convocare a asociatiilor" adica vreti sa convocati mai multe asociatii, dar din ce domeniu, ce fel de asociatii ca sunt multe in lume: umanitare, de protectie a animalelor, lupta pentru pace, eradicarea saraciei, copii dotati...!?
Apoi daca trimiteti o scrisoare, expeditorul sunteti chiar dumneavoastra cel care trimiteti si nu celalalt...
Spre finalul mesajului spuneti totusi de o societate comerciala cu doi asociati dar cam atat.
Asteptam un mesaj formulat mai clar.

da intradevar,imi cer scuze am scris intrebarea in graba,este vorba de o societate comerciala cu doi asociati care sunt in acelasi timp si administratori 50%-50%,societatea nu a functionat vreodata,in momentul acesta este suspendata,cei doi administratori/asociati,nu sunt in cele mai bune relatii,iar unul dintre ei doreste sa dizolve aceasta societate iar daca celalalt doreste sa o pastreze sa-i cesioneze partile sociale,intrebarea era daca asociatul/administratorul doreste sa trimita o scrisoare pt. a-l convoca pe celalalt la adresa pe care o are in actul constitutiv deoarece nu mai stie nimic de acesta,ce se trece la adresa de expeditor ,adresa si numele societatii sau numele si adresa asociatului/administrator?ma intereseaza acest aspect deoarece daca acesta nu raspunde sa poata fii folosita pentru a dizolva societatea si vreau sa fiu sigura ca este valabila.
va multumesc!
Am mutat discutia aici pentru ca nu are nimic comun cu asociatiile de proprietari, unde a fost si sunt convins ca aici va primi raspuns competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere administrator vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez daca ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt asociat (40 %) si administrator (durata nedeterminata,puteri egale si ... (vezi toată discuția)
Al doilea convocator aga intr-un srl. bizi bizi dragi colegi de forum, mai intai, va multumesc mult pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat in alte probleme. acum am o alta problema: sunt adm. intr-un ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de recomandare AllynnaCatana AllynnaCatana Buna seara. Am si eu o situatie: o cunostinta a fost administrator la o societate comerciala in care a mai fost si un asociat. Societatea este dizolvata in ... (vezi toată discuția)