avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Norma de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Norma de venit

Buna seara. Am gasit pe siteul finantelor ca veniturile din activitati agricole (anumite) pot fi impozitate la norma de venit. Am fost ;la fisc sa ma interesez si m-au intrebat codul CAEN ca sa vada daca activitatea se incadreaza sau nu (acum platesc in sistem real - si as vrea sa trec la norma). Au verificat si nu au stiut sa ma lamureasdca. Am cautat eu pe internet si am gasit: [ link extern ]
Aici, activitatile agricole nu sunt identificate dupa CAEN?! Stie cineva ce trebuie sa fac? Am inteles ca trebuiesc depuse 2 decl 070 si 200 (sau 221?!). Se vorbeste de termene daca treci de la norma de venit la sistem real (31 ianuarie), insa cum se procedeaza invers nu. Orice idee ar fi de mare ajutor. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratii anaf pentru pfa Silvasanu Silvasanu Buna ziua, Sunt PFA din 17.04.2012 iar acum la inceput de an ce declaratii trebuie sa depun la Finante? Declaratiile 200, 220, 070? Categoria de venit este ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice cu certificat de producator Kolea41 Kolea41 buna ziua,, va rog daca stie cineva un raspuns corect la intrebarea : daca o persoana fizica ,simpla,- neautorizata ca PFA,,,- cu certificat de producator de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala cu doua coduri caen lucyp lucyp am intrep.individuala din 2010 cod caen 4711 in sistem real,ulterior am adaugat cod caen 0113 cultivarea legumelor pentru accesare fonduri europene.Stiu ca ... (vezi toată discuția)