avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala cu doua coduri caen
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala cu doua coduri caen

am intrep.individuala din 2010 cod caen 4711 in sistem real,ulterior am adaugat cod caen 0113 cultivarea legumelor pentru accesare fonduri europene.Stiu ca activitatile agricole se impoziteaza la norma de venit.Nu stiu ce declaratii sa depun 200 sau 221?
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
lucyp, utilizator
Buna ziua!
Daca nu ati schimbat sistemul de impunere, din real pe norma, si activitatea din cultivarea legumelor va fi in sistem real. Se va tine evidenta separat pe cele 2 caen-uri si veti depune declaratia 200.
multumesc elisica! M_am lamurit,folosesc aceleasi registre pentru ambele coduri caen,insa pentru 4711 veniturile sunt impozabile si cheltuielile deductibile,iar pentru 0113_cultiv leg,a pepenilor,rad si tuberculilor ven nu sunt imp,chelt nu sunt deductibile.Pentru activitatea 4711am sistem real-declaratia 200,iar 0113 am decaratia 221-norma de venit.
Buna ziua!
Evidenta contabila pentru cele 2 caen-uri se tine in sistem real.-art.49 alin.6 din CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)
Informatii despre inregistrare pfa paulnemes paulnemes Buna ziua. In aprilie, am infiintat un PFA cu Cod CAEN 0113 Cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si tuberculilor. Am scos actele de la ONRC ... (vezi toată discuția)
Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)