avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa-ul e comerciant sau nu?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa-ul e comerciant sau nu?

un pfa cu cod caen cresterea altor animale este comerciant sau nu. mentionez nu am vandut nimic cu el, nici o factura.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: floringarcea , utilizator 11:33, 12 Octombrie 2012
Legea nr. 26/1990, art. 1 alin.2, cu modificările şi completările ulterioare, privind Registrul Comerţului: „comercianţii sunt persoanele fizice şi asociaţiile familiale care efectuează în mod obişnuit acte de comerţ, societăţile comerciale, companiile naţionale şi societăţile
naţionale, regiile autonome, grupurile de interes economic cu caracter comercial, grupurile europene de interes economic cu caracter comercial şi organizaţiile cooperatiste".
Faptul ca nu ati desfasurat activitate ca pfa cu toate ca sunteti inregistrat la Registrul comertului si la administratia financiara, este altceva.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
george-neagu, moderator
cu acest pfa,infintat in acest regim special,prin care am un proiect pe masura 141,pe animalele din gospodarie. Nu am casa de marcat,nu am facturier,doar primesc suventile agricole.deci sunt sau nu comerciant.va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Contract de agent karissa karissa se poate incheia contract de agent de intermediere pentru alte activitati decat cele din domeniul asigurarilor? (vezi toată discuția)
Certificat fiscal model vechi ContSters13909 ContSters13909 Sunt adm la o asoc de proprietari infintata in 1998si am primit un certificat fiscal . Acum am aflat ca trebuia sa-l schimb in 2005 cu un alt model (cel care-l ... (vezi toată discuția)