avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public

In legislatia existenta pana in anul 2010 salariul de baza trebuia sa cuprinda si indemnizatia de dispozitiv castigata in instanta ?
Cel mai recent răspuns: RADU Adrian , utilizator 15:15, 13 Octombrie 2012
Inainte de 2010 salariul de baza era compus din suma tarifara stabilita in actele normative. Tot ce era spor procentual (inclusiv indemnizatia de dispozitiv) se aplica la acest salariu de baza.
care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i fac pentru a mi se recunoaste acest drept si apoi sa fie inclusa in grila de salarizare pe anul 2010 ?
Fiind castigata prin instanta, trebuie sa detineti o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila privind plata sporului de dispozitiv incepand cu data de... In baza acestei hotarari judecatoreasti trebuie somat angajatorul la plata sumelor cuvenite.
Printr-o sentinta civila definitiva si irevocabila , primaria a fost obligata sa-mi plateasca indemnizatia de dispozitiv ” incepand cu data de 30.10.2005 in raporte de perioada efectiv lucrata in functia publica si in continuare ” In 2010 abuziv mi-a incetat raportul de servici, am contestat si am fost repus pe functie incepand cu 02.01.2011. In dispozitia de reincadrare la stabilirea salariului nu-mi apare sporul de dispozitiv pe anul 2009 si nici pe 2010 ne fiind inclus in salariul de baza , ulterior invocindu-se ca in Leg de salarizare unica nu mai este prevazut acest spor. Este corect ? Oare salariul ( daca era cel corect ) din 2009 nu trebuia sa fie acelasi cu cel din 2010 ?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor salarial castigat in instanta pentru luna decembrie 2009 marian.b marian.b 2) La data de 11.12.2008, am introdus o acţiune în instanţă, pe rolul Tribunalului Tulcea, prin care a cerut: „OBLIGAREA PÂRÂŢILOR, ... (vezi toată discuția)
Se aplica sau nu legea 330/2009 de la 1 ianuarie? bora_alexx bora_alexx ce credeti se aplica sau nu legea salarizarii unice de la 1 ianuarie? chiar daca aceasta a fost promulgata si nu are efect retroactiv ne poate afecta in un fel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de conducere pentru secretarul de comuna cri_secret_ina cri_secret_ina As vrea sa stiu daca salariul secretarului de comuna include si indemnizatia de conducere,sau ar trebui acordata separat? Am si o alta nelamurire:dupa 3 ani ... (vezi toată discuția)