am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens
-trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada reprezinte domeniu public sau proprietatea celui care locuieste in vecinatate ?
deci am o proprietate,o casa sa zicem,trotuarul ce este pe toata portiunea proprietatii mele imi apartine sau este domeniu public al primariei?
as dorii daca se poate si legea care dovedeste ca este sau nu proprietatea mea sau a priemariei deci numarul de lege nu toata legea ca sa o pot citii din scoarta in scoarta
intreb acest lucru deoarece in localitatea in care locuiesc primaria incearca abuziv profitant de nestiinta locuitorilor sa amendeze pe toti cei care nu isi taie iarba de pe trotuarul invecinat proprietatii.
am mai patit acest lucru in mandatul fostului primar si mama mea a contestat procesul verbal in instanta instanta dispunand anularea PV
astept un raspuns din partea dvs
multumesc anticipat
va multumesc pentru raspunsuri si in primul rand pentru promptitudine
in princip[iu din ce am inteles am dreptate
Primaria face un abuz si ma amendeaza degaba pentru o fapta de care nu sunt vinovat respectiv ma obliga pe mine sa tai iarba de pe trotuarul care de fapt nu imi apartine
multumesc inca odata
Da, este o practica des intalnita ca primariile, mai ales cele de prin sate, comune,orasele mici, prin HCL sa treaca in grija proprietarilor ca trotoarele, santurile, spatiul verde din dreptul proprietatii sa fie ingrijite de proprietarul respectiv.
defectuoasa practică a unor primării, trebuie înlăturată : plătim destule taxe și impozite Ad. Fiscale Locale.Trebuie atacată în justiție acea hotărâre a HCL ca netemeinică și nelegală.Suntem în statul de drept și muncim în capitalism, unul barbar și gata cu munca ”patriotică”,muncim la patron ca să ne câștigăm un bănuț : când am mai avea timp și de ABUZURILE unor primării ?
Trotuar de garda
MariaSV
Va rog sa-mi spuneti ce lege prevede ca trotuarul de garda este proprietate comuna tuturor proprietarilor si care este dimensiunea acestuia. Avem spatii ... (vezi toată discuția)