avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie alimentara

Buna ziua!
Ma numesc Nicoleta Vlaicu si as dori sa aflu si eu cum pot sa recuperez pensia alimentara de la fostul sot care nu a platit timp de doi ani si jumatate pentru ca nu a avut venituri(cu toate ca i-a fost fixata la venitul minim pe economie). Acum s-a pensionat si vreau sa stiu unde sa ma adresez pentru a recupera acesti bani de la el.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: angiandu , utilizator 16:25, 13 Octombrie 2012
Ce pensie are de drept sau de boala ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
Alex Dedu, Mediator
Pensie de limita de varsta.
Este necesar sa va adresati unui executor judecatoresc pentru executarea silita a hotararii prin care a fost stabilita pensia de intretinere.
Aveti nevoie in acest sens, de sentinta respectiva legalizata si investita cu formula executorie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata si majorarea pensiei de intretinere Valentin892017 Valentin892017 Sunt divortata din anul 2008. Fostul sot nu a platit pensia alimentara decat cateva luni.dupa divort. Anul trecut am depus plangere la parchet pentru abandon ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara restanta amaria72 amaria72 Buna ziua! Sunt divortata din septembrie 2015,Am doi copii minori in intretinere. In toata aceasta perioada de timp nu am primit nici un ban din pensia ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hotarare judecatoreasca divort otilia13 otilia13 In urma unei sentinte sotul este obligat la o pensie alimentara de 300 lei pe luna . Sentinta am legalizat-o si am investit-o cu formula executorie. Fostul ... (vezi toată discuția)