avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recuperare pensie alimentara restanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare pensie alimentara restanta

Buna ziua!
Sunt divortata din septembrie 2015,Am doi copii minori in intretinere. In toata aceasta perioada de timp nu am primit nici un ban din pensia cuvenita. Cum as putea sa recuperez acesti bani printr_o poprire salariala a fostului sot. Chiar daca il reclam la politie,stiu ca nu are posibilitatea de a-mi restitui toti banii,si ideea de a fi inchis nu imi ofera satisfactie financiara pentru a recupera suma de bani. Pensia alimentara a fost fixata la suma de 175 ron/copil,adica 350 lei total/luna.
exista vreo posibilitate de solicitare in instanta pentru poprire salariu?

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
amaria72, utilizator
Cel mai recent răspuns: amaria72 , utilizator 13:27, 21 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poprirea se efectueaza in cadrul unei proceduri de executare silita, procedura deschisa prin solicitarea de punere in executare silita a unei hotarari definitive, adresata unui Executor Judecatoresc.
Buna ziua! Eu nu pot solicita instantei aceasta procedura? Este obligatoriu prezenta unui executor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la executor judecătoresc.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sulta ContSters141803 ContSters141803 am o sentinta definitiva si irevocabila prin care fosta sotie trebuie sa imi plateasca 6400euro partea mea din casa.ea nu vrea sa imi dea banii .momentan sta ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara angiandu angiandu Buna ziua! Ma numesc Nicoleta Vlaicu si as dori sa aflu si eu cum pot sa recuperez pensia alimentara de la fostul sot care nu a platit timp de doi ani si ... (vezi toată discuția)