avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantii de buna executie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantii de buna executie

Buna ziua!
Am executat o lucrare de constructie pentru o Primarie si mi-au cerut sa-mi deschid cont pentru garantii de buna executie.Ma puteti ajuta va rog,cu o monografie in acest sens?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:09, 14 Octombrie 2012
Contul in Trezorerie se deschide in baza contractului incheiat cu primaria, pentru virarera cotei GBE de 5 % sau 2,5% in cazul IMM-urilor. La ce monografie va referiti, nu am inteles foarte bine. La varsarea acestei sume in contul deschis pentru GBE?

581=5121.X analitic distinc pentru acest cont
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii de buna executie negut_dorina negut_dorina buna ziua,am si eu o intrebare sa facut o factura de vanzare pe garantie de buna executie cum o inregistrez? este facuta fara tva si se incaseaza prin banca la ... (vezi toată discuția)
Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Garantie buna executie cateldestept cateldestept Am deschis un cont de garantii de buna executie, la dispozitia clientului, care va fi alimentat prin retineri succesive din facturi. Sunt corecte ... (vezi toată discuția)