avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut avocat

Doresc un avocat bun pentru a castiga o actiune de partaj, recurs 2. Adresa mea de e-mail: vioadel@gmail.com.
Cel mai recent răspuns: vioadel , utilizator 17:57, 12 Octombrie 2012
ce inseamna avocat bun? cum il deosebiti de un avocat rau?
Probabil in perceptia doamnei/domnului un avocat bun este,cu o reputatie exemplara,experienta pe un anumit domeniu, procese castigate etc .Un avocat rau poate fi si slab din punct de vedere profesional ca si in cazul unui medic .

La asta se refere ce e asa de greu de inteles.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
Alex Dedu, Mediator
Multumesc domnului Dedu86.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre un avocat care cere onorariu mare si unul care cere onorariu mic, in aceeasi cauza? animacikaa animacikaa care este diferenta intre un avocat care cere pt un recurs 200 de euro si care cere 1000 de euro..intr un dosar penal unde inculpatul recunoaste fapta? ... (vezi toată discuția)
Avocatul meu a incurcat data la care aveam termen si nu s'a prezentat spiridon vasilica spiridon vasilica In calitate de reclamant pentru Apel-partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial , reprezentata, evident, de un avocat , aveam termen pe 12 ... (vezi toată discuția)
Stagiatura in avocatura Ulpianus Ulpianus Pentru acest subiect astept niste raspunsuri sincere din partea avocatilor definitivi si a celor stagiari de pe forum. Fara incercari de idealizari, fara a ... (vezi toată discuția)