avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incompatibilitate functie viceprimar-invatator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incompatibilitate functie viceprimar-invatator

Buna ziua!

La scoala am urmatoarea situatie: un invatator ales viceprimar doreste revenirea la catedra si pastrarea functiei de viceprimar. Are in vederea prevederile art. 61(4) i si art. 62(c) din legea 215/2001. Poate cumula ambele functii, atat de viceprimar cat si de invatator cu norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 26 Ianuarie 2009
Cum pe la noi se poarta orice, credem ca nu veti avea nici o problema.Intr-adevar nu are nici o logica sa fie platit norma intraga la primarie cat si la scoala, doar nu se rupe in doua sa fie in acelas timp in ambele locuri.E o aberatie, dar cum altii mai mari pot, de ce nu ar putea si el ?
Oricum, studiati putin legea functionarului public la capitolul incompatibilitati si trageti singur o concluzie.In final, faceti cum credeti.Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici
Nu exista incompatibilitate intre calitatea de viceprimar si cea de invatator ... exceptia este prevazuta de Legea nr.161/2003 :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompabilitate Hunorka Hunorka Dupa fisa postului sunt intr-o functie publica, denumirea postului: functie publica generala,teritoriala,de executie, consilier. Am candidat la alegerile ... (vezi toată discuția)
Functionarul public poate fi asociat la un srl? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, Este posibil ca un functionar public sa fie si asociat la un srl? (vezi toată discuția)
Din functionar - nefunctionar Igor1987 Igor1987 Spuneti-mi, va rog: Sunt functionar public in cadrul unei primarii. In urma alegerilor, partidul din care fac parte detine majoritatea in consiliul local, ... (vezi toată discuția)