avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

barou

cine este amabil sa imi dea si mie cateva sfaturi in legatura cu pregatirea pentru examenul de barou?
Cel mai recent răspuns: rusu-hortensia , utilizator 09:26, 13 Octombrie 2012
vedeti ca s-au publicat subiectele din anii anteriori de la examen. cred ca se gasesc si pe internet.
in rest: gasiti-va maestru si puneti-va pe invatat

succes
av.antoanelageaman a scris:

vedeti ca s-au publicat subiectele din anii anteriori de la examen. cred ca se gasesc si pe internet.
in rest: gasiti-va maestru si puneti-va pe invatat

succes

totul e foarte simplu.te sechestrezi in casa vreo 3-4 luni,inveti de dimineata pana seara si te concentrezi foarte mult la examen.cu putin noroc il iei.pe langa asta e util sa faci si grile din timp sa te poti evalua dupa ce parcurgi o materie
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)