avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conditii privind plecarea unui cetatean maghiar in SUA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conditii privind plecarea unui cetatean maghiar in SUA

Sunt cetatean maghiar si doresc sa plec in America....Care ar fi demersurile?....va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:40, 12 Octombrie 2012
Cel mai intelept ar fi sa intrebati la ambasada Americii din Ungaria.
Daca vreti sa plecat in vizita trebuie doar sa aveti un pasaport maghiar si sa va inregistrati cu minim 24 ore inainte pe ESTA.

[ link extern ] /

Daca doriti sa emigrati in SUA trebuie sa obtineti o viza de la Ambasada SUA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date despre calatorie in australia TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Avand in vedere ca cetatenii Maghiarii nu mai au nevoie de viza pentru a calatorii in Australia, la inceputul verii, m-am decis sa fac si eu toate ... (vezi toată discuția)
Calatorie in canada - procedura viza RODICASZANTO RODICASZANTO Buna ziua,asi avea nevoie de o informatie.Sunt cetatean maghiar si sunt rezident in Germania,in luna iulie fiul meu se casatoreste in Canada si am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Intrare in sua cu pasaport maghiar raluca1979 raluca1979 Buna ziua.Daca se poate, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: o persoana care are 2 refuzuri de viza de la Ambasada Sua din Romania are nevoie de viza la ... (vezi toată discuția)