avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie executare silita

buna,intrebarea mea este:
daca s-a instituit poprirea pe salariu dar dupa cateva luni de la instituire nu mai este angajat popritul si nu mai are nici alte bunuri , poate curge termenul de prescriptie?
Cel mai recent răspuns: ancuta83 , utilizator 14:36, 13 Octombrie 2012
Nu!

Curgerea termenului de prescriptie se ia in calcul raportandu-ne la ultimul act de executare si nu la faptul ca debitorul nu mai are un loc de munca.

dar care sunt pasii urmatori ai executorului? ce mai poate face dupa ce a executat ce a putut dar nu s-a stins datoria?
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
ancuta83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara preluata de recuperatori stef_56 stef_56 Am luat un credit de la cec in 2007 pe care nu l-am putut achita la vremea crizei si pentru ca aveam asigurare, cec-ul a executat asiguratorul si datoria fata ... (vezi toată discuția)
Poprire urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor A.O. A.O. Buna ziua! Mi s a instituit poprire pe conturi ca urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor din anul 2009 . Mentionez faptul ca poprirea s ... (vezi toată discuția)