avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ANULAREA CERERII DE APEL CA NETIMBRATA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ANULAREA CERERII DE APEL CA NETIMBRATA

Am cerut prin instanta- Tribunal / dizolvarea unui SRL si am formulat apel impotriva deciziei la Curtea de apel. Curtea de Apel mi-a anulat cererea de apel ca netimbrata la termenul din 10.10.2012. Ce cale mai am sa repun pe rol cererea ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:07, 13 Octombrie 2012
Nu puteti repune pe rol o cerere respinsa.
Puteti declara recurs impotriva acestei decizii, insa veti avea sanse de castig doar daca dovediti ca in mod gresit cererea a fost respinsa ca netimbrata (de ex nu ati fost citata cu mentiunea de a timbra).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In aceasta situatie, ce as putea face? dmh dmh am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru ... (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Anulare recurs clyde2010 clyde2010 1. \" ... pune in vedere depunerea dovezii achitarii taxei de tb si tb judiciar,sub sanctiunea anularii recursului ca netimbrat.\" Ce inseamna asta:se poate ... (vezi toată discuția)