avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce e de facut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce e de facut

am o problema. tatal meu este alcoolic si pe fiecare zi este beat si ma injura si pe mine si pe sotia mea si pe mama si ne zice sa iesim din casa lui ca e casa lui si vrea sa stea singur ce pot sa fac? nu am nici posibilitatea sa plec cu chirie sau sa imi cumpar un apartament pentru ca toti banii i-am bagat in casa
Cel mai recent răspuns: crystyan2012 , utilizator 22:40, 13 Octombrie 2012
Sa intelegem ca doar tatal este proprietarul casei ?
Nu aveti ce sa faceti, din moment ce este proprietar nu puteti sa il dati afara din propria casa :)
problema e ca pe titlul de proprietate erau tata si mama sa dar mama sa fiind moarta a ramas tata si toata ziua urla sa ies din curtea lui dar asta numai cand e beat
Asa cum vi s-a spus mai sus daca este casa sa nu aveti ce face, incercati sa va intelegeti cu el cand este treaz si poate reusiti sa va transfere o parte din casa in proprietatea dv.
Altfel, sunteti la discretia sa.
tocmai asta e problema ca si treaz si beat tot asa zice ca eu sa plec daca nu cheama politia si ma da afara din casa ma ameninta ca ma baga in puscariesau ca ma omoara si intra el in puscarie. ce pot sa fac pt ca este foarte violent? va rog ajutati-ma pt ca nu mai suport imi opreste curentul zicand ca nu l-am bagat eu noaptea cand se trezeste vine si imi bate in geam pe la ora 3 si imi zice sa ma trezesc pt ca am dormit mult. ce pot sa fac ? as putea sa il inregistrez cand ma injura si ma ameninta pe mine si pe sotia mea si sa ma duc la politie cu inregistrarea? chiar nu mai stiu ce sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,ce pot face în situația în care tatăl meu urla,tipa ... Nykolleta Nykolleta Bună ziua,ce pot face în situația în care tatăl meu urla,tipa la mine,ma înjura,ma amenința și asa mai departe ?Are momente cam dese când se trezește ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o problema cu tatăl meu. tatăl meu o înjură ... Ionuț199 Ionuț199 Buna seara, am o problema cu tatăl meu. Tatăl meu o înjură pe mama mea in continuu, sta izolată într-o cameră ca sa scape de gura lui, o amenință cu ... (vezi toată discuția)
Sigil rupt cu voia ContSters227075 ContSters227075 Ce pedeapsa primeste cel care rupe un sigil de la gaz,robinet de gaz inchis pt scurgeri de gaze?Am martor care a vazut sigilul rupt, (mentionez ca :traim 3 ... (vezi toată discuția)