avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,ce pot face în situația în care tatăl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,ce pot face în situația în care tatăl meu urla,tipa ...

Bună ziua,ce pot face în situația în care tatăl meu urla,tipa la mine,ma înjura,ma amenința și asa mai departe ?Are momente cam dese când se trezește nervos și își descarca nervii ba pe mine,ba pe mama,și mai are câteodată o intonație și niște vorbe...eu cred ca trebuie internat omul acesta,din orice nimic își găsește sa ridice pumnul la mine sau la mama,sa se enerveze,sa tipe,sa înjure,vorbește urat pana și cu vecinii noștri din bloc...Sunt multe de spus și nu cred ca pot sa le spun aici..Ideea e ca el ar cam fi agresiv,harțuitor...ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi??
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:01, 20 Aprilie 2022
Nu rezulta ce varsta ai ,esti majora,minora?Daca esti majora poti sa pleci,sa suni la 112cand face scsndal ,sa faci o cerere pt ordin de protectie etc.Daca esti minora ar tb sa faca mama aceste demersuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuiti de rude lenutapricop lenutapricop Buna ziua, Ma adresez dvs. pt ca nu gasesc nici un raspuns nicaieri. Am facut nunta acum un an si jum. si ne-am imprumutat de la o ruda de-a mea cu 1500 de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)
Drepturi depline asupra copilului de 7 luni daria elena daria elena buna dimmineata, sunt casatorita din octombrie 2008 si in urma acestei casatorii a rezultat o fetita minuntata de numai 7 luni.....din pacate aceasta ... (vezi toată discuția)