Am cerut in instanta atribuirea in cota de1/2 actiuni (actiuni de la SC..... SA, unde fostul sot este actionar). In citatia primita se scrie:Sa indice valoarea nominala a actiunilor si de a depune extras din registrul comertului vizand capitalul social al .... sub sanctiunea suspendarii.
Ce voi face eu, deoarece mie nu-mi dau informatii de la SC... ,decat fostului sot.?
Este benefica o mediere si daca este consfiintita in hotararea de partaj,nu doresc sa semnez ceva ce mi-ar fi in defavoare.
Daca nu puittei face dovada solicitati instantei sa faca adresa , veti indica doar valoarea acestora pentru timbrare. Puteti renunta la acest capat de cerere si veti face ulterior partaj pe actiuni. Angajati avocat .
Inaintati o cerere catre acea societate. Daca nu veti primi raspuns (sau daca raspunsul nu contine datele solicitate) puteti cere instantei sa solicite oficial datele, aratand ca societatea refuza sa vi le comunice.
La Registrul comertului local faceti cerere de informatii contra cost si acestia va vor furniza ce doriti. Luati cu dv. ci citatia.
Nu trebuie sa va adresati societatii.