avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune

Am cerut in instanta atribuirea in cota de1/2 actiuni (actiuni de la SC..... SA, unde fostul sot este actionar). In citatia primita se scrie:Sa indice valoarea nominala a actiunilor si de a depune extras din registrul comertului vizand capitalul social al .... sub sanctiunea suspendarii.
Ce voi face eu, deoarece mie nu-mi dau informatii de la SC... ,decat fostului sot.?
Este benefica o mediere si daca este consfiintita in hotararea de partaj,nu doresc sa semnez ceva ce mi-ar fi in defavoare.
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 23:39, 17 Octombrie 2012
Daca nu puittei face dovada solicitati instantei sa faca adresa , veti indica doar valoarea acestora pentru timbrare. Puteti renunta la acest capat de cerere si veti face ulterior partaj pe actiuni. Angajati avocat .
Inaintati o cerere catre acea societate. Daca nu veti primi raspuns (sau daca raspunsul nu contine datele solicitate) puteti cere instantei sa solicite oficial datele, aratand ca societatea refuza sa vi le comunice.

La Registrul comertului local faceti cerere de informatii contra cost si acestia va vor furniza ce doriti. Luati cu dv. ci citatia.
Nu trebuie sa va adresati societatii.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2012
br_nicku, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt inregistrare cesiune de actiuni herculeroco herculeroco In cazul cand un actionar cesioneaza actiunile sale catre o persoana din afara societatii, care ar fi actele necesare pt inregistrarea cesiunii in Registrul ... (vezi toată discuția)
Divort la mediator, familie cu copii si credit ipotecar cristeo cristeo Buna ziua, Sunt interesata cum se rezolva urmatoarea problema, familie cu 2 copii se hotaraste sa divorteze, prefera procedura medierii. Exista un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj prin mediere mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am hotarat de comun acord cu fostul meu sot asupra partajului. Procesul de divort este deja incheiat. Putem merge la orice avocat drept mediator? ... (vezi toată discuția)