avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CARTELA DE SANATATE EUROPEANA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CARTELA DE SANATATE EUROPEANA

POT OBTINE CARTELA DE SNATATE EUROPEANA DACA NU SUNT IN TARA ?
CE ACTE MI-AR TREBUII SI CAT AR COSTA PE AN , PE LUNA..........TOATE TAXELE
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:26, 15 Octombrie 2012
Cardul European de Sănătate se elibereaza doar celor care sunt asigurati la CAS. Daca nu sunteti asigurat la CAS in Romania, nu puteti beneficia de el. De asemenea, trebuie sa fi fost 5 ani asigurat inainte de a beneficia de el.

Daca sunteti intr-un stat UE, puteti solicita eliberarea lui de la casa de sanatate nationala din statul unde sunteti rezident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate - tergiversare emitere, asigurare alternativa iondragomir iondragomir Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)