avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poti sa ceri ulterior alt pret dupa ce ai semnat la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poti sa ceri ulterior alt pret dupa ce ai semnat la notar un act ?

As dori sa primesc un sfat privind speta urmatoare : Daca intr-o declaratie notariala semnezi ca esti de acord cu pretul primit simultan in fata notarului, cu titlu de despagubire datorata pentru o cota parte dintr-un imobil,mai poti sa revii dupa o zi,o saptamina,cerind un pret mai mare in instanta ?
Poti sa revii ulterior semnarii actului, din moment ce ai primit si ai fost de acord cu pretul primit ?
Multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: issabellemaria , utilizator 10:01, 15 Octombrie 2012
Nu văd cum, stimat forumist.
Multumesc de raspuns ! Acesta e raspunsul pe care il asteptam !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot cere despagubirea partii mele din succesiune adriana80 adriana80 Buna ziua. incerc sa va expun pe scurt situatia mea. Tatal meu a decedat acum 8 ani de zile, iar mama doar acum a inceput demersurile pentru succesiune. ... (vezi toată discuția)
Racordare coloana de gaze bloc Valentin.Iacob Valentin.Iacob Buna ziua, doresc sa ma racordez la coloana de gaze iar vecina mea, care pretinde ca este proprietara coloanei, imi cere 250 Euro ca sa semneze fisa de acord ... (vezi toată discuția)
ÎnȘelat,buna ziua in anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ... Mgsgeorge Mgsgeorge Buna ziua In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ajutorul unui notar public m-au convins să semnez că am primit bani pentru vinzarea unui ... (vezi toată discuția)