avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... stabilire in spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

stabilire in spania

Bun gasit,

As dori citeva informatii legate de o eventuala stabilire in Spania. Sint cetatean roman si canadian, am 53 ani, m-am stabilit in Canada in urma cu 22 ani, am luat o pensionare anticipata care imi asigura o renta lunara de 1000 $ pina la 65 ani, iar dupa 65 se va mai adauga pensia federala si CPP . As dori sa ma stabilesc in Spania, in prezent locuind la Toronto, sint deci posesorul unui pasaport romanesc si canadian, si de asemenea voi avea nevoie de asigurare medicala ?,

va multumesc
Cel mai recent răspuns: dumy59 , utilizator 02:22, 16 Octombrie 2012
Mai intai ar trebui sa va gasiti o casa in Spania, ori pe cineva care sa fie capabil sa va ia in spatiu. In privinta asigurarii medicale puteti solicita din Romania un card european de sanatate, care cred eu, ar putea sa va fie de folos.
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in spania dumy59 dumy59 Bun gasit, As dori citeva informatii legate de o eventuala stabilire in Spania. Sint cetatean roman si canadian, am 53 ani, m-am stabilit in Canada in urma ... (vezi toată discuția)
Stabilire in spania la pensie ac180400 ac180400 Buna ziua. Sunt intr-o situatie similara dar nu identica cu cea discutata pe aceasta pagina: ... (vezi toată discuția)
Viza turistica romania toronto cetatean chinez s_ciprian s_ciprian Buna ziua, Un prieten din Toronto, Canada a aplicat pentru o viza de turist ca sa viziteze Romania. El nu are are card de rezident ci doar permis de lucru. ... (vezi toată discuția)