avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in litigiu e donat. E legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in litigiu e donat. E legal?

Buna ziua.

Ma aflu intr-un proces de granituire de aproximativ 2 ani de zile. De curand am aflat ca proprietarul terenului cu care ma aflu in litigiu a donat respectulvul teren unei rude, nu stiu exact ce grad de rudenie se afla intre ei. Din banuielile mele este mama lui. Va rog sa-mi spuneti daca este lagala donatia din moment ce terenul se se afla in litigiu si cum ma poate afecta acest lucru . Va rog daca se poate sa-mi comunicati si un cadru legal. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: flordevi , utilizator 10:33, 16 Octombrie 2012
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie apartament vera_o vera_o Buna ziua, as dori sa stiu, daca azi cumpar un apartament cu act de vanzare-cumparare, in cat timp de la cumparare pot sa il donez unei alte persoane? ... (vezi toată discuția)
Proprietate = pierderea chiriei ? denis10 denis10 Buna ziua.bunicul meu vrea sa imi treaca mie pe nume casa lui + teren insa cu clauza ca voi fi proprietar doar atunci cand el decedeaza. Eu momentan beneficiez ... (vezi toată discuția)
Gradul de rudenie ContSters40598 ContSters40598 Ce grad de rudienie are sora bunicii mele? Gradul III de rudenie? Hmmm..am cam uitat cum e cu astea..si ma doare tare la audirea unor martori! Multam!:coffee: (vezi toată discuția)