avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare teren

Buna ziua
Eu am un teren de 29 de ari cu doua corpuri de cladire.As dori sa vand 10 ari cu o cladire .Mentionez ca sunt unic proprietar.As dori sa stiu daca se poate si ce trebuie sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 15:02, 15 Octombrie 2012
Din punct de vedere tehnic, dezlipirea sau lotizarea unui teren reprezinta operatia de impartire a unei suprafete inscrisa in cartea funciara, in mai multe parti egale sau inegale.
[ link extern ]
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa ili47 ili47 Exista conventie intre doi parteneri,unul are terenul si tot pe numele lui s-a aprobat autorizatia de a construi 3 case. partenerul al doilea a finantat ... (vezi toată discuția)
Diferență dintre partaj și dezmembrare VelvetVamp01 VelvetVamp01 Puteți să îmi spuneți, vă rog, care este diferența dintre partaj și dezmembrare? Rog răspuns urgent! (vezi toată discuția)