avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie pt copil si ajutor pt o mama singura si fara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie pt copil si ajutor pt o mama singura si fara venituri

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce poate sa faca o mama singura fara nici un venit, care are un copil de 8 ani (elev)
- sa primeasca un ajutor pt cresterea si intretinerea copilului,
- daca depune actele pt alocatia copilului acum cand a implinit deja 8 ani va primi si din urma aceasta alocatie?

Alte discuții în legătură

Ajutor eleva insarcinata logicplay2 logicplay2 Buna ziua Sunt eleva la un liceu clasa IIX, nu am nici un venit si sunt insarcinata in 7 luni .Nu am intrerupt frecventarea cursurilor si nici nu am ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil pt mama de 15 ani salavastruiuliana salavastruiuliana Bună ziua, M-au ajutat foarte mult răspunsurile primite, felicitări inițiatorilor site-ului şi mulţumiri avocaților. Vă rog să mă ajutați să dau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama eleva ancamargareta ancamargareta O mama minora, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la un liceu teoretic (frecventeaza fara intrerupere cursurile de zi ale invatamantului ... (vezi toată discuția)