avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare CASA

Buna ziua
am dori sa cumparam o casa dar acolo mai sta o familie si la intelegere au impartit acolo curtea, pivnita si gradina, asta inseamna ca ii comuna. Oare ce procedeu trebe facut ca ssa nu mai fie comuna, ci partea noastra sa fie pe numele nostru dupa ce cumparam?oare cat ar costa?multumim
Partaj, granituire,pretul e imposibil de estimat fara a vedea oamenii, locul si actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cit inseamna 2/8 cât ii revine mamei si 3/8 fiecărui copil in ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Cit inseamna 2/8 cit ii revine mamei si 3/8 fiecarui copil in nr de doi din casă, curte, grădină si două loturi de pamiint. Mama dorește să rămână în ... (vezi toată discuția)
Cota parte reparatii scocuri proprietari Anda Mateiu Anda Mateiu Buna ziua! Vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta intr-o problema. Locuiesc la parterul unui imobil, iar in aceeasi cladire la etaj sunt doua familii. La ... (vezi toată discuția)
Ajutor,va rog marcelutza marcelutza Buna ziua,am urmatorul caz: La locuinta proprietate personala,am sub ea si o pivnita ,in care se intra din curte.Curtea imobilului este comuna cu alte 4 ... (vezi toată discuția)