avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termenul dat pentru o cerere de incredintare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termenul dat pentru o cerere de incredintare in vederea unei adoptii

Buna seara,

Suntem o familei ce am facut demersurile pentru adoptia unuei fetite si suntem in faza in care tocmai s a terminat potrivirea practica(favorabila).Saptamana aceasta vom depune cererea de incredintarea in vederea adoptiei....ce a si dorii sa intreb si daca este posibil ca cineva sa ne si poata raspunde...cat poate sa dureze pana ce o sa fim citati in instanta pentru incredintare,stiu ca astfel de cazuri se judeca cu celeritate.Va. multemesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Emigrare impreuna cu fetita mea de 16 ani malina_alina33 malina_alina33 Buna ziua, As dori sa va intreb daca in momentul in care depunem dosarul pentru emigrare trebuie si un act din partea fostului meu sot precum ca este de acord ... (vezi toată discuția)
Adoptia copilului natural al sotului dupa divort crisis81 crisis81 Sotul meu a facut un copil cu o fata de 17 ani, copil care este la noi de cand a iesit din spital, dupa nastere, pe mama naturala neinteresand-o. Am hotarat ca ... (vezi toată discuția)