avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI

buna seara,copilul meu a implinit 3 ani pe data de 15 oct.2012.Voi mai primi indemnizatie pe luna asta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:14, 15 Octombrie 2012
1. Indemnizatia pentru CCC se plateste in fiecare luna pentru luna precedenta

2. Deci in noiembrie veti primi indemnizatia cuvenita pentru perioada 1-15 octombrie.
Deci,acum in octombrie ar trebui sa primesc indemnizatia intreaga pentru luna septembrie?multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
kmi20, utilizator
In octombrie veti primi indemnizatie pentru CCC pentru toata luna septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie crestere copil? sabina-elena sabina-elena Buna ziua. Am lucrat cu ctr de munca in perioada 2008-17.09.2012 (norma normala de 8 ore), apoi octombrie 2012 nu am fost angajata nicaieri, iar din noiembrie ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)