avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare curator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare curator

buna!dupa decesul tatalui meu,am cerut in instanta curatela mamei mele,bolnava de dementa alzheimer si pusa sub interdictie prin tribunal din 2010.la primul termen judecatorul a cerut acte care sa dovedeasca ca sunt unic mostentatitor impreuna cu mama mea. inca din timpul vietii tata ne-a impartit bunurile mie si celor doi frati ai mei.ce acte ar trebui sa depun la dosar? va multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare succesiune curatela Ahelis Ahelis Buna ziua, Am o situatie mai delicata in familie si m-am gandit sa va cer ajutorul. Situatia e urmatoarea: mama mea a castigat in instanta curatela pentru ... (vezi toată discuția)
Donatie cand unul din proprietari este bolnav psihic eleny62 eleny62 Tatal meu vrea sa-mi doneze apartamentul detinut de el impreuna cu sotia care este bolnava psihic. Trebuie neaparat si acordul ei? Fratii nu au nici o ... (vezi toată discuția)
Ce drept la mostenire are sotia care si-a abandonat sotul bolnav Doru2017 Doru2017 Tatal bolnav la pat, a fost abandonat de mama de mai bine de 1 an. In tot acest timp, din cei 2 copii majori, doar unul are grije de tata. Mama a refuzat sa ... (vezi toată discuția)