avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde pot vedea decizia?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde pot vedea decizia?

Buna Ziua! Am avut un proces pe rol la Judecatoria Timisoara tin sa precizez ca in data de 04/10/2012 am avut ultima instanta, adica am ramas in pronuntare. Cum pot afla ce decizie a luat judecatorul de caz? Imi puteti spune daca este vreun site unde pot vedea decizia care s-a dat in cazul meu? Sau cum pot intra in posesia hotararii si in cazul in care nu imi convine decizia cum o pot ataca cu recurs? Va multumesc, cu speranta ca voi primi un raspuns.
[ link extern ] /

Hotararea ar trebui sa fie comunicata la domiciliu. Recursul se depune in scris la instanta a carei hotarare se ataca, cu aratarea motivelor de recurs, in atatea exemplare cate parti sunt plus unul pentru instanta.
Se comunica copii de pe dispozitivul hotărârii doar părţilor care au lipsit atât la judecată, cât şi la pronunţare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere plangere contraventionala nuty23 nuty23 Mi s-a respins plangerea contraventionala in baza depunerii la dosar a unei probe video din care s-a ,,taiat\" o portiune din mijlocul inregistrarii video din ... (vezi toată discuția)
Poate fi declarat la bucuresti recursul la o sentinta judecatoreasca data la timisoara? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua! As dori sa stiu daca pot sa declar recurs la Bucuresti la o hotarare judecatoreasca data la Timisoara cu drept de recurs in 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Termen recurs in cazul erorilor materiale din hotarare Ardox Ardox In hotararea instantei de fond s-au strecurat doua erori materiale, respectiv [b]numarul dosarului[/b] si [b]sectia[/b] tribunalului pe rolul caruia s-a aflat ... (vezi toată discuția)