avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecare in lipsa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecare in lipsa?

Sunt citat ca petent intr-o plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului, penal, numai ca, in data cand sunt citat eu lucrez, fac mentiunea ca lucrez 24 de ore, incep serviciul la 8 si termin a doua zi la 8, nu pot face schimb de tura... In cazul acesta, ce am de facut? Sa cer judecarea in lipsa mea? Afecteaza mersul sedintei? Oricum, la ce justitie se face local, nu am sperante sa mi se dea castig de cauza... lupt pentru obtinerea unei hotarari definitive pentru a ma putea adresa la CEDO... Ce sfat imi dati? Pot amana cumva sau cer judecarea in lipsa? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:14, 15 Octombrie 2012
solicitati un nou termen motivind ca sunteit la munca sau asigurativa reprezentarea prin avocat .
Daca procedura de citare este indeplinita se va judeca si fara dvs.Depuneti note scrise inainte de termen cu o zi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa procedura in dosar ce are ca obiect plangerea impotriva rez procurorului desirelia75 desirelia75 este posibila amanarea cauzei ptr lipsa procedura intr-un dosar penal ce are ca obiect -plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ca parte vătămată, în urma unei plângeri penale ... Sergiugabor Sergiugabor Bună ziua, ca parte vătămată, în urma unei plângeri penale am primit răspuns de la procuror. Nu am fost mulțumit de răspuns și am formulat plângere ... (vezi toată discuția)
Pot cere judecarea in lipsa a intimatului intr-o plangere penala? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Dupa ce am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie si de la Prim-Procuror la o plangere penala impotriva cuiva, am depus plangere la ... (vezi toată discuția)